Zamestnanecký deň Duslo 2019

25. mája 2019 sa Dusláci s rodinami zišli na 6. ročníku Zamestnaneckého dňa Duslo. Podujatiu prialo aj počasie a deti sa preto mohli vyšantiť na mnohých atrakciách, ako rôzne skákadlá či retiazkový kolotoč, nechýbali tvorivé dielničky, maľovanie na tvár a penová show.
Novinkou bolo modelovanie balónov so šašom, jazdy na autíčkach a štvorkolkách a súťaže detí v rôznych disciplínach v rámci súťaže Tatušo / Mamuša v akcii . Páčili sa najmä vystúpenia sokoliarskej skupiny, mažoretiek aj súboru PaciPac.
Dospelí si v stánkoch zdravotných poisťovní dali zmerať ukazovatele svojho zdravotného stavu, vyskúšali si silomer, pre dámy bola k dispozícii diagnostika pleti a tiež líčenie tváre.
Pre mnohých návštevníkov bolo najočakávanejším a najzaujímavejším vystúpenie hercov zo známeho  seriálu Oteckovia. Rad záujemcov, ktorí čakali na následnú autogramiádu, sa vlnil v dĺžke niekoľko desiatok metrov.
Zamestnanecký deň zakončil koncert skupiny HEX, pred ktorou vystúpili skupina Sokoly a harmonikár Michal Červienka.
Duslo aj tento rok pokračovalo v tradícii Zamestnaneckých dní s atraktívnym programom, čo zamestnanci s rodinami vysoko ocenili.


 

Fotogaléria